URBANO STUDIOS


Werkplekken in Urbano Studios

Prettig ondernemen in een inspirerende omgeving; dat kan in Urbano Studios!  In de markante toren van Monumento Urbano biedt Urbano Studios representatieve kantoorruimte en full-service werkplek aan. Opties zijn inclusief gratis gebruik van luxe vergaderruimte en bij werkplekken heb je beschikking tot jouw eigen bureau.

Kom ook werken in Urbano Studios en ervaar de prettige werksfeer in dit monumentale pand. De synergie  met anderen in combinatie met de ruimtelijke indeling helpen om je volledig te focussen op jouw bedrijf.

 

locatie

Deze multifunctionele, inspirerende en centraal gelegen werkplekken zijn beschikbaar voor de startende ondernemer en/ of  ZZP’er en liggen circa 500 meter van station Zaandam en 15 minuten vanaf Amsterdam Centraal. Klik voor locatie.

 

geschiedenis

Monumento Urbano is in 1989 door de Italiaanse Architect Aldo Rossi ontworpen. Eind jaren ‘90 kwam het (door de bouwers van Westerwatering) geschonken Monumento Urbano door de verloedering veelvuldig in het nieuws. Dit kwetsbare juweel was verworden tot een ideale hangplek voor jongeren.

In 2004 is het monument gerestaureerd en verbouwd tot een ruimtelijk bedrijfsgebouw met expositieruimte naar ontwerp van Carree Architecten. De toren is gerenoveerd en voorzien van een transparante ronde gevel. Aan het monument is een nieuwe vleugel toegevoegd.