Kantoor

kantoor copy

Ambitie is iets moois. Ambitie moet gevoed worden. Ambitie moet gefaciliteerd worden.

Wij geloven in groei. Meer plek nodig? Groei door naar een van onze luxe kantoorruimtes in de karakteristieke toren van Urbano Studios. Claim je territorium en ontdek de mogelijkheden.

Kantoorruimte

De beschikbare ruimte is gesitueerd aan de straat en een doorgaande fietsroute. De lichte kantoorruimte is ideaal voor een ZZP’er of twee/driemansbedrijf. De ruimte is keurig afgewerkt, voorzien van marmoleum vloer, wit gestuukte wanden, systeemplafond met verlichting en ventilator en twee data putten.

Urbano Studio’s beschikt over een representatieve vergaderruimte voor 8-10 personen, die vrij te gebruiken is en die gedeeld wordt met de andere gebruikers van het pand. Het gebouw heeft een kruisvormig gangstructuur met in het midden een 8-hoekige centrale hal van totaal 48 m2. De hal met een zichtbare hoogte van 4,5 m. en de gangen kunnen eventueel gebruikt worden voor tentoonstellingen. De keuken en het toilet zijn bereikbaar via de centrale hal en worden gedeeld met andere gebruikers. In de omgeving is voldoende parkeergelegenheid en er is een laad-en losplek bij de entree.

plattegrond

Prijs

De huurprijs bedraagt € 575,- per maand . De ruimte is eventueel ook gemeubileerd te huren.

Op zoek naar een centraal gelegen kantoorruimte op zichtlocatie in een karakteristiek gebouw, contact ons voor beschikbaarheid en meer informatie via telefoon 075-6125885, email info@urbanostudios.nl of via onderstaand contactformulier.